maandag 10 mei 2010

Moederdag

Zoals elk jaar kreeg mamma ook dit jaar met moederdag geen kado. Dat is zo ontstaan omdat mamma op 15 mei jarig is en dat simpelweg te kort na elkaar komt... Vorige week ben ik al met mamma gaan shoppen voor haar kado, dus dat was allemaal al geregeld.
Maarja, met lege handen komen is ook zo wat... Dus heb ik voor haar een theedoosje gescrapt. Ik heb daarvoor de tutorial van Cora maar weer eens uit het stof gehaald. En dit was het resultaat:


Op moederdag zelf zijn we naar Wijchen gegaan om daar onder begeleiding van mamma 9 holes te golfen. Dit was nog een verjaardagskado dat mamma aan Christ had gegeven en ik mocht ook mee!
We hadden de 9 holes al na een uur af en dat vonden we eigenlijk allemaal erg jammer. Toen heeft mamma in een dolle bui naar De Golfhorst (haar eigen club) gebeld of we daar ook nog de 'Americabaan' mochten lopen.

Dat was geen probleem en dus wij op naar America en daar ook nog 9 holes gelopen. Deze 9 holes zijn langer als die in Wijchen en dus deden we hier anderhalf uur over. HEERLIJK

Als afsluiting van de dag hebben we toen nog tapas gegeten in het clubhuis. Het was een zeer geslaagde dag.

Geen opmerkingen: