woensdag 21 december 2011

Een paar productieve dagen!

Natuurlijk moest ik mijn Silhouette Cameo uitproberen en ik toen dacht ik zoiets van, 'die koe lijkt me wel leuk!' Vervolgens heb ik er nog een heel kaartje omheen bedacht en dit is het resultaat:
Vervolgens vond ik het tijd worden dat ik het minialbum van de zomervakantie eens af zou maken! Er moesten nog wat kleine foto's bij en met wat extra stickers vond ik het prima. Dit zijn een paar foto's:


Wanneer je het hele album wilt zien zou je op You Tube kunnen kijken. Klik hier en je zit meteen bij het juiste filmpje.
Vervolgens ben ik gisteren begonnen met mijn eerste echte naaimachine project. Op de website van Melissa vond ik een geweldige tutorial en daarmee heb ik dit tasje gemaakt: Het is niet helemaal recht, de lus is te groot en er had er eigenlijk aan de andere kant ook nog één moeten zitten. Maar voor een eerste keer ben ik toch wel heel blij met het resultaat. Het tasje is overigens aan de binnenkant gevoerd met stof waar vinyl overheen zit!

Tja, en toen had ik de smaak te pakken en heb ik ook nog maar 'even' een stofhoes voor mijn Cameo gemaakt... Kompleet met zachte voering!2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw, heel leuk hoor je toilettasje !! Je hoes trouwens ook! Goed gedaan! Leuke stofjes !

gr

Joanie

Thamar, zei

hoi hoi

leuk hoor, ik heb zoiets gemaakt voor mijn cricut
ben via facebook op je blog terecht gekomen.
Ben benieuwd wat je allemaal laat zien

gr Thamar