woensdag 11 juni 2008

Melodee was here!

Het is alweer voorbij! En wat was het geweldig...

Eerst ben ik op zondag naar Scrap a ganza geweest. Claudia heeft me opgehaald en in Venray zijn we overgestapt in de auto van Manita. Terplaatse heb ik nog een workshop bijgeboekt waardoor ik er 3 had.
De eerste was van Lance Anderson (Mr. Pickle). Het project was wel aardig maar die man heeft ADHD en is zo gek als een deur.

De tweede workshop was van Luxe Design en werd gegeven door Jennifer Lynn Moody, de eigenaresse van Luxe Design. Het project viel een beetje tegen maar het pakket was goed en Jennifer was erg aardig.

De derde en laatste workshop was van Layle Koncar. Dit keer ging het om een project dat je echt snel af kon krijgen... Ik ben er dan ook al behoorlijk ver mee! En Layle is echt heeeeeel aardig.

En tussendoor hebben we nog gekletst met Melodee en Vicky Boutin (ook al zo'n leuk mens).

Om deze geslaagde dag af te sluiten zijn we met z'n drietjes nog naar de grote M gegaan. En daarna hebben we ook nog een ijsje gegeten in Overloon...En toen werd het dinsdag...

Mijn wekker ging om 6 uur zodat ik om 7 uur bij Manita kon zijn. Vervolgens zijn we gaan rijden.
Door files kwamen we pas om half 11 aan in Delfgauw waar Melodee de nacht had doorgebracht in een herberg! lang leve de TomTom want anders hadden we het nooit gevonden... Gelukkig ging de terugweg een stuk voorspoediger en waren we iets na 12 uur bij Asteria om Melodee te laten inchecken. Manita en ik zijn toen terug naar haar huis gereden waar ik met de eerste etenswaren naar Venlo ben vertrokken.

De dag is verder voorbij gevlogen en het was geweldig... Wat is Melodee toch een sympathieke vrouw!


1 opmerking:

Lisetta zei

Het was een hectische dag voor jullie, maar hij was zeker geslaagd te noemen. bedankt ook jij voor alle goede zorgen ik heb genoten van de workshop met Melodee.