woensdag 11 maart 2015

Mijn leven staat (een beetje) op z'n kop...

Deze maand is het alweer een jaar geleden dat ik weg moest bij mij vorige (vaste) baan. Wat vliegt de tijd...
Sindsdien heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Museum de Kantfabriek als gastvrouw,heb ik een aantal keren receptiewerk mogen doen als vakantie-invalkracht (jammer, geen contractopties), en heb ik heel even mogen proeven an het werken in een hotel. Toch wilde het maar niet lukken om weer vast werk te vinden...

Dus was ik het begin dit jaar moe en ben ik ook gaan uitkijken naar werk dat dan wel minder vast is, maar wel in de leisure-branche zit. Tja, want als ik het 'Floriade-gevoel' ergens wil terugvinden, is het in die hoek natuurlijk!
Ik solliciteerde bij drie bedrijven en van twee kreeg ik een reactie. Bij die twee doorliep ik vervolgens de sollicitatieprocedures (denk hierbij aan speeddates, audities en gesprekken) met succes en zodoende kan ik nu hier vermelden dat ik sinds kort werkzaam ben bij Yumble en dat ik begin volgende maand ga starten bij Toverland.Over wat ik bij Yumble doe kan/mag ik nog niet te veel zeggen want de officiële opening moet nog komen, en over mijn werk bij Toverland kan ik nog niets zeggen omdat dat nog moet beginnen... In elk geval weer een goede reden om hier nog eens op terug te komen toch!

2 opmerkingen:

Gerda Verduin zei

Fijn dat je werk gevonden hebt.
Succes en veel plezier!

Gr Gerda

Anoniem zei

Wat leuk Judith, gefeliciteerd meid.
Succes gr. Rinie